محمدمهدی عرب شیخ غیبی: شرکت ماد امواج آریا قصد دارد در این نمایشگاه هم مثل گذشته در حوزه تولید، اشتغال برای نخبگان و متخصصان و کارشناسان، استفاده از نخبگان برای فناوری های به روز دنیا و کاهش سهم واردات فناوری در بازار ایران متمرکز باشد.

مدیرعامل شرکت ماد امواج آریا عنوان کرد: شرکت ما در این نمایشگاه از یک خدمت متفاوت به نام تولید بدون کارخانه یا تولید سفارشی رونمایی خواهد کرد که با اهداف گوناگونی مثل کاهش هزینه های پولی و کاهش قیمت کالا برای مصرف کننده نهایی صورت گرفته تا بتوانیم قدمی در راستای بهبود اوضاع خانواده ایرانی برداریم. این نمایشگاه بستری برای دیدارها و آشنایی مجموعه‌ها با هم است تا بتوانند با توانمندی‌های یکدیگر بیشتر آشنا شوند و هم‌افزایی و بهره وری خوبی را برای مجموعه هایشان فراهم کنند. عرب شیخ غیبی، مدیرعامل شرکت ماد امواج آریا ادامه داد: در تلاش هستیم با خدمت تولید بدون کارخانه سهم برندهای ایرانی را در بازارهای داخلی و حتی خارج از کشور تقویت کنیم و امیدواریم روزی سهم کالاهای خارجی در بخش صنعت کاهش یابد. مساله تولیدسفارشی، در نمایشگاه امسال بیشتر مورد توجه قرار گرفته و شرکت تلاش کرده تا برخی خدمات آن را به صورت رایگان به شرکای تجاری خود عرضه کند. این مساله شامل برخی خدمات خاص مثل به اشتراک گذاشتن تجربیات ما در حوزه محتوا و بازاریابی می شود. همچنین به صورت مداوم با آنها در ارتباط هستیم تا خدماتی مثل حسابداری را نیز با آنها به اشتراک بگذاریم تا دست کم خطاهای ما را تکرار نکنند یا در حوزه رشد محصول و واردات قطعات اولیه از چین مشاوره ارائه می کنیم. در این نمایشگاه در نظر داریم دست کم در 20 استان نمایندگی شرکت ماد امواج را ارائه کنیم تا آنها هم بتوانند خدمات خرید سفارشی را ارائه کنند. مزایایی که برای نمایندگان در نظر گرفته ایم این است که در هزینه های زیرساختی آنها مثل گسترش محیط فیزیکی کسب و کار یا بحث منابع انسانی حمایت هایی را انجام دهیم. خدمت دیگر ماد امواج آریا، ارائه وام به این کسب و کارهاست که بتوانند بخش تامین محصول خود را به راحتی انجام دهند. امیدوارم در آینده بتوانیم کشورمان را قوی تر از امروز ببینیم و ماد امواج آریا بتواند در حوزه فناوری سهم قابل توجهی را در بازار داشته باشد.

قائدی در نمایشگاه لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی مطرح کرد:

تلاش دولت برای رفع مشکلات کسب و کار

عطاءاله قائدی مشاور ارشد مدیر کل خدمات کسب و کار وزارت صمت در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی در خصوص حمایت وزارت صمت از توسعه توان داخل، گفت: خوشحالم که مجموعه ماد امواج آریا توانسته توانمندی خود را در بخش اشتغال توسعه دهد و وزارت صمت با تمام توان – چه در بخش تسهیلات و چه در بخش خدمات مشاوره ای – در کنار مجموعه های مثل این شرکت خواهد بود.

خوشحالم که مجموعه ماد امواج آریا توانسته توانمندی خود را در بخش اشتغال توسعه دهد و وزارت صمت با تمام توان در کنار مجموعه های مثل این شرکت خواهد بود.

عطاءاله قائدی مشاور ارشد مدیر کل خدمات کسب و کار وزارت صمت

وی در خصوص برنامه های وزارت صمت در دولت سیزدهم گفت: ما در این دولت بیشتر در حوزه کسب و کار و رفع مشکلات صاحبان کسب و کار فعال بودیم. در تلاش هستیم تا در چارچوب مقررات تدوین شده، از شرکت های فعال همچون ماد امواج آریا حمایت کنیم. قائدی با مثبت ارزیابی کردن نمایشگاه فوق، ابراز امیدواری کرد که از ظرفیت آن به نحو احسن استفاده شود. نوزدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی پیش از این به مدت 2 سال برگزار نشده بود. در نمایشگاه امسال حدود 200 شرکت اعلام آمادگی کرده اند و قرار است نشست های علمی و تخصصی مرتبط با این حوزه در 4 روز برگزاری نمایشگاه، برقرار شود. گفته می شود در نمایشگاه امسال 63 نماینده از کشورهای خارجی با 20 برند معتبر حضور دارند.

وظیفه دولت برداشتن موانع برای بخش خصوصی است

دکتر آرش پژمان مدیریت روابط عمومی امور صنایع وزارت صمت در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی در خصوص ارتباط میان بخش خصوصی و دولت گفت: واقعیت این است که بخش خصوصی به ویژه آنهایی که به صورت فناورانه کار می کنند، بازوهای اجرایی دولت و دانشگاه ها هستند. اگرچه تلاش هایی در طول سال های اخیر صورت گرفته تا نیازهای واقعی کشور را از طریق همین مجموعه ها برطرف کنیم اما هنوز فضای خالی بسیار زیادی در این میان وجود دارد. وی افزود: هرچقدر هم که تمایل در دولت، بخش خصوصی یا مجموعه های دانش بنیان وجود داشته باشد، باز هم خود بخش خصوصی در این میان تعیین کننده است؛ چرا که بخش خصوصی در میدان است و دولت از فاصله بالا این حوزه را رصد می کند. به همین خاطر بخش خصوصی بهتر می تواند چالش ها را ببیند و به دولت راهکار پیشنهاد دهد. از طرفی هر چقدر که دولت از بخش خصوصی فاصله بگیرد، نمی داند که چه اتفاقی در تولید می افتد و طبیعی است که هر اقدامی هم که برای مصوبات یا حمایت انجام دهد، واقعی نخواهد بود و خود را ناکارآمد جلوه می دهد. پژمان گفت: ارتباط میان دولت و بخش خصوصی همیشه وجود داشته اما اگر این بخش در انعکاس واقعیت ها به دولت فعال باشد، این ارتباط تقویت می شود. در این صورت دولت تصمیمی نمی گیرد که در عمل با مشکل مواجه شود. اگر هم کوتاهی در دولت بوده به دلیل بی اطلاعی از مشکلاتی است که برای بخش خصوصی وجود دارد. به عنوان مثال شرکت ماد امواج آریا توانسته با استفاده از ظرفیت های خود به عنوان یکی از شرکت های بخش خصوصی، این مسیر را طی کند. وی با اشاره به عزم جدی دولت برای تقویت رابطه با بخش خصوصی گفت: دولت اصولا وظیفه تسهیلگری دارد و در این زمینه فعال است. وظیفه دولت برداشتن موانع در مسیرکار بخش خصوصی است. دولت باید کارهای نظارتی انجام دهد تا فعالیت های تولیدی در یک فضای سالم صورت گیرد. اما در نهایت بخش خصوصی باید آن را در میدان عمل پیاده کند. بخش خصوصی باید در شناسایی آسیب ها، نیازها و ارائه پیشنهاد اجرایی به دولت فعال باشد.

image
image
image

پژمان در خصوص نوزدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی عنوان کرد: به نظرم نمایشگاه از سال های قبل خلوت تر است. سطح کیفی نمایشگاه بالاتر رفته و این نویدبخش است. توانمندی های بالایی در شرکت ماد امواج آریا وجود دارد و امیدوارم در توسعه خدمات بیشتر ورود کنیم و نماینده خوبی برای کالاها و خدمات ایرانی باشیم.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست های مرتبط